Du skal da have et pillefyr

maj 13 2014, - - 0 Comments

Sådan blev der sagt til mig for nyligt: du skal da have et pillefyr. Et pillefyr, spurgte jeg helt undrende? Ja, et pillefyr blev der sagt. Hvilket et, spurgte jeg så, helt overrasket over, at jeg egentlig ikke selv var mere skeptisk. For når alt kommer til alt – hvad skal jeg så egentlig med et pillefyr. Jo, sagde ham, der i første omgang havde bragt emnet på banen. Det skal være et ligesom dette her http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm. Sådan sagde han. Og så var der også en lang pause. Han viste mig et billede, og tøvede igen. Hvorfor tøvede han? Det var som om, han ventede på en reaktion fra mig, og jeg vidste slet ikke, hvordan jeg skulle reagere. Jeg var helt forbløffet faktisk, over at jeg var i målgruppen for at være en person, der skulle have et pillefyr. Fordi, det kunne jeg jo tilsyneladende se, at jeg var.

 

Mig med et pillefyr

 

Pludselig syntes jeg faktisk at det ville være en god ide, hvis jeg fik et pillefyr, men jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle foreslå det foran ham, som fra start af var ham, der havde foreslået det. Hvordan kunne han vide så meget om mig, allerede når vi kun havde kendt hinanden i meget kort tid? Jeg syntes ikke, at det faktisk helt var til at begribe. Jeg ville gerne tænke nærmere over det, og jeg vidste at jeg ville skulle tænke længe, hvis jeg skulle finde frem til et svar, der var gyldigt i en sammenhæng som denne. Han vidste at jeg ville kunne få gavn af noget, som jeg stort set ikke selv vidste, at jeg ville kunne få gavn af. Det var noget, som jeg ikke havde tænk på før, om nogensinde. Men det gjorde jeg nu.

Leave a Reply

Copyright 2014