Grohe Red duo sparer tid og energi på kontoret

marts 18 2016, - - 0 Comments

I et kontor køkken er Grohe Red duo kombineret med en Grohe Blue en uvurderlig kombination. Hvor Grohe Blue sørger for det filtrerede mineralvand direkte fra hanen så er det Grohe Red der sørger for det varme vand.

Grohe har udviklet et system der opvarmer og lagre op til 3 litre 99 grader varmt vand så det altid er klar til at komme ud af hanen.

Filtret gør at man kan bruge vandet til både at lave både te og kaffe med. Man vil naturligt spørge sig selv om kogende vand der kommer ud af hanen kan smage godt, man vil umiddelbart tro at det smager metallisk af vandvarmer.

Også her har Grohe virkelig tænk sig om, alle vandvarmere fra grohe er beklædt med titanium og er derfor fri for den ubehagelig smag af billig vandvarmer. Beklædningen af titanium gør også at vandvarmeren ikke kalker til.

Ud over det logiske i at hvis man skal lave en stempelkande med kaffe ikke først skal finde en kedel og koge vand så spare men tid.

Man spare også på pladsen når man ikke skal have kedler stående, man tapper bare det kogende and direkte fra hanen.

Man spare også vand, man tapper kun det man skal bruge man koger ikke en stor kedel med vand for at have nok, og lader det man ikke bruger afkøle. Man tapper kun det man har brug for når man har en en kogende vandhane.

Noget helt andet man ikke umiddelbart lige tænker over er at man også spare vand. Tænk på hvor mange gange man lader det varme vand løbe lige ud i afløbet, mens man venter på at det er blevet varmt nok.

Leave a Reply

Copyright 2014