Tidlig Mac reparation

juni 16 2014, - - 0 Comments

Jeg har lige fået lavet en alt for tidlig Mac reparation, og det er jeg faktisk ret træt af. Det er nemlig sådan, at lige siden at jeg fik lavet denne Mac reparation, så har den ikke virket helt så godt. Jeg kan ikke sætte en finger på problemet, men det føles helt ærligt bare som om, at der er et eller andet der bliver ved med at gå galt. Det er altså ret sjovt at tænke på, og når det så er sagt, så er jeg da stadigvæk glad for, at jeg rent faktisk fik lavet min Mac reparation. Det er jo nu engang sådan, at den i hvert fald virker bedre nu, og der er altså slet ikke noget at være i tvivl om. Når det så er sagt, så er jeg virkeligt glad for, at det på en eller anden måde er kommet til mit fokus. Det jeg har fundet ud af, igennem denne Mac reparation, er altså at når noget nyt går i stykker, så kommer det stort set aldrig til at være lige så godt igen. Det kan selvfølgelig godt blive lavet, og det har jeg altså også haft succes med. Det kommer desværre bare aldrig til at være det samme igen. Det er altså derfor at jeg også er lidt ked af det i disse dage.

Alt for tidlig Mac reparation

Det der er problemet i dette tilfælde, er altså at jeg ikke nåede at have min computer i ret mange dage, inden jeg tabte den. Det var så herefter at jeg var nødt til at sende den til Mac reparation. Det er altså ret træls, og selvom at det er min egen skyld, så er det jo stadigvæk ret træls, og der er desværre ikke noget at gøre ved det. Det eneste jeg kan være glad for, er sådan set bare at denne Mac reparation heldigvis ikke var helt så dyr som jeg havde frygtet.

Leave a Reply

Copyright 2014