Børnefodselsdag

Følg med tiden, og dekorer fødselsdagsbordet med det sidste nye inden for kopper og tallerkner. Pynt op med matchende pompommer og guirlander i samme trendy stil. For selv om fødselaren ”bare” er et barn, så tag endelig ikke fejl: Nutidens børn er utroligt meget med på moden og bevidste om, hvad de kan lide, og hvad de gerne vil have.

Det gælder også – eller måske i særdeleshed – når deres kammerater fra klassen skal inviteres hjem til børnefødselsdag. Det er ikke længere nok at servere den varme kakao med flødeskum i hvide plastickrus, lagkagen på ditto tallerkner, og at bordet er dækket med en hvid dug med påtrykte dannebrogsflag og servietter, der matcher.

Få professionel hjælp

Men det kan være svært at nå det hele i en stresset hverdag og farte fra den ene butik til den anden for at finde det rigtige – og hvad er det rigtige?

På nettet kan du heldigvis få professionel hjælp til at finde de rigtige festartikler til børnefødselsdagen. Her kan du i ro og mag sidde sammen med dit barn og udvælge de artikler, I synes bedst om. Husk nu at tage dit barn med på råd, så det kan få nøjagtig den pynt og det fødselsdagsbord, som det ønsker sig.

Husk det hele

Det kan måske være svært at huske det hele, men så kan I jo f.eks. lave en huskeliste først. Start med fødselsdagsbordet:

Gå videre til rummets pynt. Hvad kunne du og dit barn tænke jer? Guirlander, flag, balloner, lanterner, crepebånd eller noget andet.

Hemmeligheder er tilladt

Der er nogle enkelte ting, du godt kan vælge alene – der skal jo være nogen overraskelse forbundet med en fødselsdagsfest:

Disse ting behøver barnet ikke at være med til at beslutte. Afstem dem efter de andre ting, I har valgt, så går du ikke helt galt i byen.

Jeg glemte …

Skulle du trods alle dine anstrengelser have glemt noget alligevel, så kan du jo lave en ekstra ordre – eller måske nå at ændre den, du har afgivet.

Nogle steder er der også mulighed for, at du selv kan hente det, du lige står og mangler, hvis ikke der er tid til at vente på, at det bliver sendt frem til dig.

Returret

Nu er alt bestilt i god rod og orden, så er det bare at vente et par dage på, at varerne ankommer. Skulle du fortryde noget af det indkøbte – eller måske det hele, selvom det virker utænkeligt – så er det bare at returnere det til shoppen enten for at bytte det eller for at få dine penge retur. Den mulighed har du ikke i en fysisk butik.

God fødselsdag!

Tøj til børn

Tøj til kvinder

trøjer