Belyser

Det er vigtigt at huske på at en belysning af et værelse eller soveværelse bør ske udfra hvordan man bruger rummet. For eksempel så behøver rum som udelukkende bruges til at sove i, ikke den samme slags belysning som værelse som bruges til at opholde sig i og sove i, da dette ville være uhensigtsmæssigt.

Der er også forskel på hvilken målgruppe der skal befinde sig i rummet, og det betyder altså at hvis du for eksempel skal indrette et børneværelse, så er det vigtigt at belysningen fungerer således at dit barn kan føle sig mere trygt i det, og det betyder altså at der skal være mulighed for et svagt lys nå de skal sove, så de altså tør ophold sig i rummet. Det er nemlig de færreste børn, som ønsker at opholde og sove et splitter ravene mørkt værelse.

I et børneværelse skal du altså sørge for at der er et svagt lys installeret til nå de skal sove. Derudover skal du for eksempel have lys til gulvet nå de skal lege, og eventuelt lys til en mindre hyggekrog, i børneværelser er der altså mange informationer og aspekter som kommer i spil, og det er altså overraskende nok et af en boligs sværeste rum at skulle installerer og designe belysning til.

Udover at du selvfølgelig skal have et svagt lys til nå barnet skal sove, så er det også en optimal idé at sørge for at installerer en slags bog lampe ved siden af sengen, som barnet kan tænde, hvis dette alligevel skulle gå hen og blive utryg, det er dog vigtigt at vide at denne belysning ikke bør blænde.

Til et soveværelse med tøj og spejl, bør du vælge en belysning med en god farvebelysning, så du har bedre mulighed for at vælge tøj og se dig selv i spejlet i soveværelset.

Udover de overstående ting som du bør installerer i dit soveværelse, så bør du også overveje at installerer en sengelampe, som ikke blænder, og som fungerer godt til at læse bøger med.Herretøj
tøj
Check fedttoj.dk
Check igen